login

Author Topic: Question??  (Read 1523 times)

~PFE~ Sam Leader / ply1

  • IA Group
  • Advanced Member
  • ****
  • Posts: 511
  • Awards Participated in the ICW6 Participated in the ICW5 Special Award for those that play the original SWBF ICW3 Participant
    • View Profile
    • Awards
Re: Question??
« Reply #15 on: February 28, 2015, 05:45:51 AM »
I was only thinking about 1.2 version not 1.0.
simply an easier patch where most people from different countries just need to download it for getting gamemaster working. including 1.2 patch from different countries.

Led

  • Administrator
  • The Chosen One
  • *****
  • Posts: 6046
  • The 82nd Element
  • Awards Special Award for players of the EA Reboot of SWBF Special Award for those that play the original SWBF
    • View Profile
    • Awards
  • Steam ID:
  • Tunngle ID: _PLA-Led
  • Origin ID: plaled
Re: Question??
« Reply #16 on: February 28, 2015, 05:49:45 AM »
A Battlefront v1.0 GameMaster patch can be uploaded if needed, but it looks like everyone is on 1.2 now. If we could patch 1.3 for no CD I would host the [FC] servers there.

My understanding is that gamemaster doesn't support 1.0.

Phobos

  • =|ˇInViSˇ|= [FC]
  • Illuminated Modders
  • The Chosen One
  • ****
  • Posts: 5492
  • SWBFSpy Manager
  • Awards Shotgun Tournament 1st Place Award for extensive modding contributions and/or donations to TWD Battlefront Special Award for those that play the original SWBF To recognize Modders that make a most excellent contribution within the Month LeaderBoard 1 organized by GDH92 and ComSharpshot T.1 1v1 Tournament 1st Place organized by SleepKiller Releasing Multiple Mods on SWBFgamers.com Recognizes someone who most generously donated funds to the site or the site Special Award for those that play SWBF2
    • View Profile
    • Click here to download the Radar mod.
    • Awards
  • Steam ID:
Re: Question??
« Reply #17 on: February 28, 2015, 05:53:12 AM »
My understanding is that gamemaster doesn't support 1.0.
Interesting, I haven't tested this yet, not sure if I even have 1.0 dedicated server tools on the root.


Night Of The Living Dead
When FC+YAK beat 1.0

SWBFSpy Admin+Founder+ProjectLeader+SrcUpgrdr

Anyder

  • SWBFSpy Manager
  • Community Ambassador
  • Lavish Poster
  • ****
  • Posts: 3488
  • Awards To recognize Modders that make a most excellent contribution within the Month SWBF LeaderBoards 2-first ICW4 Winner A member of the winning team of ICW6 Recognizes someone who most generously donated funds to the site or the site Special Award for players of the EA Reboot of SWBF A member of the winning team of ICW5
    • View Profile
    • Awards
  • Steam ID:
  • Origin ID: AnyderMotionless
Re: Question??
« Reply #18 on: February 28, 2015, 06:28:43 AM »
A Battlefront v1.0 GameMaster patch can be uploaded if needed, but it looks like everyone is on 1.2 now. If we could patch 1.3 for no CD I would host the [FC] servers there.
My understanding is that gamemaster doesn't support 1.0.
Unfortunately, GameShare said they were no longer supporting 1.0 in swbf2 and swbf1
| SWBFSpy Manager | Community Ambassador | communityambassador@swbfgamers.com


SWBFSpy Info Website: 85% Completed (Viewable: http://info.swbfspy.com)

oldsnake

  • Frequent Poster
  • ****
  • Posts: 104
    • View Profile
    • Awards
Re: Question??
« Reply #19 on: February 28, 2015, 09:25:37 AM »
it is not supported but it still works the 1.0 pc version. my ps2 servers use the 1.37 version no patch.

Norwood

  • BOB.ldr.Mirky
  • Frequent Poster
  • ****
  • Posts: 432
  • Long live the BOBclan!
  • Awards Participated in the ICW5 Special Award for those that play SWBF2 Special Award for those that play the original SWBF ICW4 Participant
    • View Profile
    • Mirky!
    • Awards
  • GR ID: 5151166
  • Steam ID:
  • Tunngle ID: PatriotNorwood
Re: Question??
« Reply #20 on: February 28, 2015, 09:13:58 PM »
it is not supported but it still works the 1.0 pc version.
Exactly, even though GameMaster no longer distributes the 1.0 version exe for SWBF2 does not mean it no longer works. As long as you have the correct addresses for their master server listed in the exe, it should work fine. Unless they have some sort of "way" to detect game and/or server versions, and block the connections. At least that is my understanding.
Join the BOBclan!
Proud member of the BOBclan since April 16, 2014.

Anyder

  • SWBFSpy Manager
  • Community Ambassador
  • Lavish Poster
  • ****
  • Posts: 3488
  • Awards To recognize Modders that make a most excellent contribution within the Month SWBF LeaderBoards 2-first ICW4 Winner A member of the winning team of ICW6 Recognizes someone who most generously donated funds to the site or the site Special Award for players of the EA Reboot of SWBF A member of the winning team of ICW5
    • View Profile
    • Awards
  • Steam ID:
  • Origin ID: AnyderMotionless
Re: Question??
« Reply #21 on: March 01, 2015, 04:15:01 AM »
Swbf2 1.0 servers wont show to me. If someone else can, try it pls
| SWBFSpy Manager | Community Ambassador | communityambassador@swbfgamers.com


SWBFSpy Info Website: 85% Completed (Viewable: http://info.swbfspy.com)

oldsnake

  • Frequent Poster
  • ****
  • Posts: 104
    • View Profile
    • Awards
Re: Question??
« Reply #22 on: March 01, 2015, 06:09:27 AM »
i just played 3 maps on my laptop. the 1.0 version it works great.

Anyder

  • SWBFSpy Manager
  • Community Ambassador
  • Lavish Poster
  • ****
  • Posts: 3488
  • Awards To recognize Modders that make a most excellent contribution within the Month SWBF LeaderBoards 2-first ICW4 Winner A member of the winning team of ICW6 Recognizes someone who most generously donated funds to the site or the site Special Award for players of the EA Reboot of SWBF A member of the winning team of ICW5
    • View Profile
    • Awards
  • Steam ID:
  • Origin ID: AnyderMotionless
Re: Question??
« Reply #23 on: March 01, 2015, 06:32:35 AM »
Swbf2 1.0 servers wont show to me. If someone else can, try it pls
i just played 3 maps on my laptop. the 1.0 version it works great.
Because reading was so mainstream lol
| SWBFSpy Manager | Community Ambassador | communityambassador@swbfgamers.com


SWBFSpy Info Website: 85% Completed (Viewable: http://info.swbfspy.com)

oldsnake

  • Frequent Poster
  • ****
  • Posts: 104
    • View Profile
    • Awards
Re: Question??
« Reply #24 on: March 01, 2015, 11:08:57 AM »
i put up a swbf2 1.0 version up for testing.  Anyder i get the same result the server is up but does not show in the lobby listings.
« Last Edit: March 02, 2015, 08:33:55 AM by oldsnake »